Sinterklaasactie voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs

Door alle corona maatregelen kunnen stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast (CJG Zuidplas ) dit jaar geen sinterklaasfeest organiseren voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs, maar toch worden deze kinderen niet vergeten! Dit jaar krijgen ze bezoek van een bezorg Piet, die de cadeautjes en wat lekkers thuis komt afleveren.

De organisatie heeft dan ook uw hulp nodig om alle kinderen een leuk cadeautje te geven en zijn dan ook op zoek naar nieuwe cadeautjes. Deze cadeautjes kunt u kopen en inleveren bij de Blokker en Intertoys in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel, of bij Zevenspoor (Noordelijke Dwarsweg 94A te Zevenhuizen). Mocht u nog nieuwe cadeautjes hebben liggen dan mag u deze ook inleveren bij een van deze winkels. Inleveren kan tot en met zaterdag 21 november 2020. Mocht u niet weten wat de kinderen leuk vinden, dan kunt u ook een digitaal donatie doen via onderstaande donatieknop.

Dit Sinterklaasfeest wordt naast reeds genoemde winkels, mede mogelijk gemaakt door Jumbo Kraan, Jumbo Bert van Keppel, De Goudreinet, Nieuwerkerk aan den IJssel en M-Schmink. Helpt u ook mee om er een gezellige bezorgmiddag van te maken!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.