Sinterklaasfeest voor minima

Op woensdagmiddag 30 november was het groot feest in ’t Blok. Sinterklaas kwam met zijn vrolijke pieten langs om zo’n 40 kinderen te verblijden met een gezellig feest.

DJ Piet warmde de zaal al lekker op met bekende sinterklaasliedjes en er werd al volop gedanst door de pieten en kinderen voordat de Sint gearriveerd was. Om half 3 kwam de Sint dan toch eindelijk binnen, volop toegezongen door de aanwezige kinderen en ouders. Nadat de Sint op het podium had plaatsgenomen ontstond er nog wat consternatie want de goede man was zijn ring kwijt. Gelukkig kwam deze na uitgebreid zoeken weer boven water. De Sint riep een aantal kinderen bij zich op het podium en hij was buitengewoon goed op de hoogte van al het reilen en zeilen van alle kinderen. Nadat de Sint was uitgezwaaid kwamen de cadeautjes tevoorschijn. Voor ieder kind was er een tasje met een paar cadeautjes en wat lekkers. Iedereen ging voldaan naar huis.

Met speciale dank aan Stichting Cupcakes voor Kids en alle donaties die gedaan zijn! 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.