v.v. Nieuwerkerk klaar voor de toekomst, dikke pluim voor gemeente Zuidplas

Voetbalvereniging Nieuwerkerk geeft een dikke pluim aan de gemeente Zuidplas. De renovatie van diverse voetbalvelden waarbij vele tonnen zand en duizenden meters prachtig kunstgras zijn aangebracht zou niet mogelijk zijn geweest zonder de grote inzet en betrokkenheid die de gemeente Zuidplas ten toon heeft gespreid.

In een open brief namens v.v. Nieuwerkerk wordt de gemeenteraad, het college van Burgemeester en Wethouders en in het bijzonder de wethouder van Sport ( Jan Verbeek) de pluim toebedeeld voor hun volle inzet en de medewerking voor het beschikking stellen van alle nodige middelen om deze renovatie en vernieuwing te realiseren.

De renovatie van de velden

De leden zijn wekelijks op de hoogte gehouden over de voortgang van de renovatie van de velden 1, 3, 6 en de aanleg van het nieuwe veld 7. Beide (top)fotografen, Corinne en Jolanda, hebben de renovatie nauwlettend gevolgd en zichtbaar gemaakt wat er allemaal gebeurde bij v.v. Nieuwerkerk. Het was een enorme klus met vele tonnen zand, duizenden meters prachtig nieuw kunstgras waarop vele tonnen infill zijn verstrooid. De renovatie ligt keurig op schema en zal zeer binnenkort worden afgerond.De vereniging beschikt dan over: 6 kunstgrasvelden en 1 veld met gewoon gras. Dat lijkt luxe – en dat is het in feite ook – maar wel een noodzakelijk luxe gezien het grote aantal (jeugd)leden dat onze vereniging telt.

Namens onze leden kunnen en willen wij u van harte hiervoor bedanken. En bij deze dank en pluim willen we zeker ook de (beleids) ambtenaren betrekken, want ook zij hebben vanaf het allereerste begin met het bestuur gesproken, meegedacht, ondersteuning en advies gegeven. Ook daarvoor hulde en dank”.

Boardingveldjes

In de tijd dat alle (financiële) voorbereidingen werden getroffen voor deze renovatie, heeft een aantal (bestuurs) leden zich ingezet om mogelijkheden te bieden aan de (jongste) leden waardoor deze het voetbalspel nog meer kunnen beoefenen, Door de opbrengst van de verschillende acties én ook hier de medewerking van de gemeente Zuidplas, worden er boardingveldjes gerealiseerd op het stuk tussen de kantine en de muziekschool. Dit is echt een hele mooie aanvulling waar men dan ook erg blij mee zijn. En waarvan men nu al weten dat deze zeer intensief gebruikt zullen gaan worden.

Het bestuur hoopt van harte – na alle zorgen en sores die Corona ons allemaal heeft gebracht – dat men komend voetbalseizoen volop kan genieten van alle vernieuwing. Daarbij gaat de vereniging er van uit – en in feite moet dat vanzelfsprekend zijn voor ons allemaal – dat er zorgvuldig en op de juiste wijze wordt omgegaan met de velden en de veldjes en alles wat daarbij hoort!

Foto’s: Corinne Verkuil en Jolanda van Het Kaar / v.v. Nieuwerkerk

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.