Hittegolf: Cyclus haalt afval in Zuidplas eerder op de dag op

Het is warm, zeer warm en ook de komende week blijft de temperatuur op de dag veelal boven de 30 graden. Om deze reden vraagt afvalophaler Cyclus, die verantwoordelijk is voor het ophalen van onder andere de groenbakken en plastic afval komende week deze eerder buiten te zetten.

Het bedrijf ziet graag dat de medewerkers van de inzameling eerder op de dag kunnen beginnen en eerder, voor de warmtepiek van de dag klaar zijn met hun werkzaamheden. Om dit te kunnen bereiken vragen zij de hulp in van de inwoners uit de Zuidplas. Normaal gesproken zet u de bak of zak buiten uiterlijk om 7.30 uur, men vraagt nu om komende week (10, 11, 12, 13 en 14 augustus) uw bak of zak de avond ervoor buiten te zetten.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.