NL Doet frist Nieuwerkerkse speeltuin op !

Fris onze speeltuin op! dat is de strijdkreet die klinkt bij de vrijwilligers van Speeltuin De IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel. De populaire speeltuin doet ook dit jaar weer mee met NL Doet, de grootste vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranjefonds.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 16 maart. De vrijwilligers starten dan bijna traditiegetrouw weer met het opfrissen van het terrein en de speelvoorzieningen. Na een winter moet er weer een hoop geburen verteld Henrike de Goede, vrijwilligster van de speeltuin.

” Door het koudere en natte weer moet er weer een hoop gebeuren. Van het verven van de toestellen tot schoon zand in de zandbakken. Ook het opbouwen van toestellen vergt de nodige inzet. Hulp kunnen wij dus goed gebruiken!”.

Naast opruimen en opknappen van de speeltuin zijn ook de voorbereidingen aan de gang voor het maken van een soort tankstation zodat de kleine kinderen met hun fietsjes en trapauto’s hun voertuigen kunnen voltanken. Deze uitbreiding moet voor de opening gerealiseerd worden en kan hulp van vrijwilligers goed gebruiken.Wilt u mee helpen op zaterdag 16 maart om de Speeltuin weer op te frissen? Voor meer informatie over NL Doet in Speeltuin de IJsselkids kunt u vinden via deze link

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.