Parkeerproblematiek sportpark drijft bewoners bomenwijk uit elkaar.

Vandaag kreeg de redactie van “je bent nieuwerkerker als” een kopie van een email aan de griffie van de bewoners die graag had willen inspreken maar na bedreiging hier van afzien uit angst. Bewoners van de flat de Wilg zijn nogal verrast dat een stuk groen rond de flat zonder overleg vooraf nu, weg zal gaan omdat de problemen bij de voetbal moet worden opgelost.

De VVD wil morgenavond via een initiatiefvoorstel meerdere plekken bij de flats aanwijzen en hierover is met de VOOH (bewonersorganisatie hoogbouwflats) al over gesproken. Echter voelen de bewoners van de Wilg zich niet gehoord en is er van een andere kant al een alternatief voorgesteld om de entree van het sportpark achter het zwembad te maken.

Nu de bewoners zo oneens zijn over het voorstel zal er door de gemeenteraad morgen echt een knoop moeten worden doorgehakt. Mogelijk kan het voorstel worden aangehouden (uitstel over besluit) of worden teruggetrokken. We houden u op de hoogte.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.