Succesvolle donate actie CupcakesforKids

Cupcakes voor kids heeft afgelopen weekend de magische grens 400 euro behaald met een droom en donate actie via internet.Het bedrag zal worden besteed om een lang gekoesterde wens van de medewerkers te vervullen, een eigen Cupcakes stichting. Om een stichting te worden is officiële registratie bij een notaris nodig en dat kost geld.

Cupcakes voor Kids is een organisatie, waarbij 8 vrijwilligers, kinderen in de regio van de gemeente Zuidplas een onvergetelijke verjaardag proberen te verzorgen.
Helaas zijn er in Nederland heel veel gezinnen, waarbij het niet mogelijk is de verjaardag van een kind te vieren. En daar komt Cupcakes voor Kids aan te pas.
Iedere maand verloot de organisatie pakketten, met daarin home made cupcakes of taart, een handgemaakt cadeautasje + verjaardagskaart en een cadeautje voor de jarige. De organisatie heeft zo al heel veel kinderen blij mogen maken met dezepakketten!
Cupcakes voor Kids maakt gebruik van gedoneerde spullen van allemaal zeer gulle mensen uit onze regio om deze pakketten te realiseren.
In januari 2016 zijn vrijwilligers hiermee begonnen en in een jaar tijd is dit project uitgegroeid tot een goedlopend geheel. Mede hierom probeert men een stichting op te richten, zodat men in de toekomst dit geweldige project voort kunnen blijven zetten. 

Voor meer informatie: http://cupcakesvoorkids.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.