Winnaars bekend foto app wedstrijd week van de veiligheid.

De winnaars van de buurtapp foto wedstrijd zijn bekend! Vrijdagavond 14 oktober maakte niemand minder dan onze burgermeester Gert-Jan Kats het  nummer bekend  dat een winnaar opleverde. Deed deed hij via de moderne digitale snelweg, Twitter. Om klokslag 19:00 uur maakte hij het getal 45 bekend wat betekent dat  Rob uit Nieuwerkerk aan de IJssel de winnaar is geworden van het  buurtApp menu, aangeboden door Verhage.. Buurtapp medewerker Harro Jansen  had via twitter een oproep gedaan aan de burgervader om om 19:00 uur een getal te noemen op twitter. Op de achtergrond hadden alle foto’s een random-nummer gekregen.

oproep via twitter

De tweede winnaar werd bekent gemaakt door buurtapp medewerkster Anja  en noemde nummer 4 op wat correspondeerde met de foto van Lourens. Lourens gaat er dus vandoor met de buurtapptaart. !

De win actie van de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel was een ludieke  actie tijdens de week van de veiligheid om zo aandacht te vragen aan de waakzaamheid door middel van Whats app. Er werden meer dan 75 foto’s  ingezonden. In onze gemeente werd er deze week volop aandacht besteed  met als doel het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Dit jaar stond deze week in het teken van drie thema’s, het voorkomen van woninginbraken, brandpreventie en buurtpreventie. De buurtapp organiseerde ook een tweetal veiligheidsrondes in Nieuwerkerk. Vrijdagavond 14 oktober gingen er weer 14 inwoners gezamelijk op pad om te kijken hoe het met de veiligheid in de buurt gesteld.

img-20161014-wa0017

Bent u nog niet aangesloten bij de buurtapp? via www.zuidplasveilig.nl kunt u zich aanmelden. Een taart kunt u er nu niet meer mee winnen, wel wellicht een stukje meer veiligheid en oplettendheid in uw eigen buurt!

2016-10-14-19-07-09

nummer 4: winnaar van de taart!
nummer 4: winnaar van de taart!
nummer 45, winnaar buurtapp menu.
nummer 45, winnaar buurtapp menu.

 

Inmiddels is de winnaar van de taart blij gemaakt.

De winnaar van het buurtappmenu bij Verhage zal binnenkort gaan genieten van het menu.fb_img_1476520775707fb_img_1476520779324

 

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.