Aanrijding scooter-auto Schielandweg

Hulpdiensten werden donderdagmiddag 13 oktober gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Schielandweg-N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De ambulancedienst uit Haaglanden heeft beide bestuurders gecontroleerd op eventueel letsel, uiteindelijk is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval plaats heeft kunnen vinden is echter niet bekend. Beide partijen hebben onderling de schadeformulieren ingevuld waarna ze hun eigen weg mochten vervolgen. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van dit incident.

Foto: Sven Poeze
Foto: Sven Poeze

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.