Vermissing 64 jarige vrouw Capelle Schollevaar (UPDATE)

 

Update zondagavond 16 oktober 23:15 uur: De politie meldt dat men niet meer hoeft uit te kijken naar de vermiste vrouw en bedankt via twitter ieder voor het uitkijken. De politie blijft hierin nog  blanco in de berichtgeving over wat er uiteindelijk is gebeurd en of deze zaak gelinkt zou kunnen zijn aan het gevonden stoffelijk overschot wat deze middag door passanten is gevonden in de IJssel nabij de Algerabrug.

 

De politie Rijnmond Oost vraagt sinds zondagmorgen 16 oktober uw aandacht om uit te kijken naar een vermiste blanke vrouw. De 64 jarige vrouw is zondagochtend 16 oktober vroeg in de morgen in overspannen toestand vertrokken op een grijze  damesfiets met zijtassen vanuit de Reidans in Capelle Schollevaar, gekleed in een vermoedelijk zwarte nachtjapon. De vrouw is 173 lang en heeft blond haar.
Ziet u de vrouw? Bel dan 112.
Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.