Het stemmen op de favorieten voor de Sportgala awards gaat van start

Welke sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvrijwilliger of coach mag tijdens het Sportgala van Zuidplas een award in ontvangst nemen? De afgelopen maanden hebben sportclubs, verenigingen en inwoners van Zuidplas individuele sporters, teams en vrijwilligers kunnen aandragen voor een van de felbegeerde awards. Inmiddels zijn de genomineerden bekend en is de stemwebsite vanaf 3 juni geopend.

 In iedere categorie zijn drie genomineerden. Op een speciaal in het leven geroepen website kan je snel en eenvoudig een stem uitbrengen op jouw favoriet. Op donderdagavond 4 juli worden de genomineerde sporters in sportcentrum De Zuidplas in Moordrecht in de spotlights gezet tijdens het groots opgezette Sportgala van Zuidplas.

De inwoners van Zuidplas kunnen hun favoriete sporter, coach, team of vrijwilliger steunen door tussen 5 en 24 juni hun stem uit te brengen op: https://sportgala.sportstichtingzuidplas.nl/

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.