Het Sportgala leeft onder de inwoners van Zuidplas

Dat het sportgala leeft onder de inwoners van Zuidplas werd direct na de opening van de stemwebsite duidelijk. Binnen één dag werden al meer dan 1000 individuele stemmen geregistreerd. Inmiddels nadert de teller de 2500 stemmen en kan er nog tot en met 24 juni worden gestemd op de genomineerden. Sportstichting Zuidplas maakt het voor geïnteresseerde inwoners van Zuidplas mogelijk om dit evenement gratis bij te wonen.

Voor het uitreiken van de sportprijzen wordt de sporthal van sportcentrum De Zuidplas in Moordrecht omgebouwd tot feestelijke accommodatie. Deze avond in het teken van de sport in Zuidplas wordt gepresenteerd door presentator en verslaggever, Frank Stout. Wilt u de sfeer proeven en als eerste weten wie de felbegeerde sportprijzen in ontvangst mogen nemen? Dan kunt u een gratis tribune ticket bestellen via de volgende link: https://atleta.cc/e/6I9bdrzmfPlT. Uw favoriet helpen aan de overwinning kan door uw stem uit te brengen op: https://sportgala.sportstichtingzuidplas.nl/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.