Gemeente Zuidplas verwacht grote toeloop raadsvergadering vluchtelingen-opvang Nieuwerkerk

De gemeente Zuidplas verwacht tijdens de raadsvergadering van woensdag 24 januari veel publiek om de discussie rondom de plannen voor opvang asielzoekers  te volgen. De gemeente laat weten dat er maar beperkt plek zal zijn voor bezoekers.

De afgelopen dagen is er via diverse lokale (social) media veel aandacht besteed aan de komst van deze opvang aan de Zuidplasweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast hebben enkele bezorgde inwoners  een actiecomité opgericht welke de afgelopen dagen volop hebben geflyerd en inwoners hebben opgeroepen voorafgaand aan de raadsvergadering mee te lopen in een demonstratiemars om aansluitend de speciale raadsvergadering bij te wonen.

De gemeente Zuidplas laat op X ( voorheen Twitter) weten: 

¨We verwachten veel bezoekers maar we hebben helaas beperkt plek. De deuren openen om 19.00 uur. Bij het bereiken van de maximale capaciteit zullen we geïnteresseerden helaas niet meer kunnen toelaten¨.

De speciale raadsvergadering zal ook live te volgen zijn via internet:  Zie voor meer informatie en de links naar de online uitzendingen: https://www.zuidplas.nl/raadsvergadering-23-en-24-januari.

Lees ook:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JBNNIEUWS-Breedlogo-4-trans-1-1-1.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.