Nieuwerkerk wordt wakker in winterse wereld

Veel was het niet, maar het leverde in ieder geval mooie sfeervolle plaatjes op. De sneeuw die viel was een verrassing voor vele Nieuwerkerkers die in de vroege ochtend van dinsdag 16 januari de gordijnen openden.

Enkele Nieuwerkerkse dorpsgenoten trokken er op uit met camera om deze winterse aanzichten op beeld vast te leggen. Op onze populaire Nieuwerkerkse Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker zijn vele foto’s te zien.

Volgens onze Nieuwerkerkse weerman Leen de Koning zal het Nieuwerkerkse landschap komende dagen niet meer bedekt worden met een pak sneeuw. ¨Morgen zijn er wolkenvelden met enkele opklaringen. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De zwakke wind waait uit het zuiden. Het wordt hooguit 1 à 2 graden in de middag. Donderdag en vrijdag is het wisselend bewolkt met nog kans op een enkele winterse bui. De matige wind waait uit het westen tot noordwesten. In de middag wordt het 5 graden.

Zaterdag nog relatief koud met in de nacht een graadje vorst. Overdag rond de 3 graden. Vanaf zondag zachter en de kans op neerslag wordt dan weer groter. Zondag rond de 8 graden. Begin volgende week erg zacht met maxima tussen de 10 en 12 graden¨.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JBNNIEUWS-Breedlogo-4-trans-1-1-1.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.