Dringend verzoek aan alle dierenliefhebbers: collectanten gezocht !

In de week van 1 t/m 7 oktober 2023 wordt de jaarlijkse collecteweek door de Dierenbescherming georganiseerd.

De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit, in voor dieren in nood. Dat doen we met onze dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers die wij in het land hebben. Ook lobbyen we voor een betere wetgeving. Dankzij de steun van leden, donateurs en partners kunnen wij dieren in nood deze belangrijke hulp blijven bieden.

Om dit dankbare werk te kunnen blijven doen, heeft men jouw steun hard nodig.

Wil jij ook het verschil maken voor dieren?

Kom dan samen in actie tegen dierenleed en meld je aan als collectant. Al kan je maar 1 avond of 1 straat lopen, alle beetjes helpen. Er is een schreeuwend tekort aan collectanten, dus alle hulp is welkom!

Valerie Mellink is collecte coördinator van wijken Dorrestein en Esse , maar geïnteresseerden uit andere wijken zijn ook meer dan welkom! In Kruiden, Dalen, Velden en Mossen buurt zijn er ook nog veel te weinig collectanten ????

Je kunt je aanmelden door een persoonlijk fb bericht ( via de nieuwerkerkse Facebookgroep) te sturen of via de website van de dierenbescherming.

Onder alle dieren liefhebbers moet er toch 1 iemand te vinden zijn, die een paar uurtjes in oktober vrij kan maken voor dit goede doel

Met name in de bovengenoemde wijken en Veldewater zijn er bijna geen collectanten, in de laatste GEEN om precies te zijn ????

LAAT DE DIEREN NIET IN DE STEEK !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.