Wie verdient volgens u de Cultuurprijs 2023?

De Cultuurprijs is een eervolle waardering voor een inwoner/organisatie die het hart voor cultuur in Zuidplas sneller laat kloppen. Iedereen in de gemeente Zuidplas kan een persoon, een vereniging, stichting of instantie aandragen voor de Cultuurprijs gemeente Zuidplas 2023. Of denkt u zelf voor nominatie in aanmerking te komen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur de naam van uw kandidaat met motivatie vóór 1 september 2023 naar info@scnz.nl.

De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Nationale Kunstweek 2023. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas, www.scnz.nl.

Cultuurprijs Gemeente Zuidplas
De Cultuurprijs is een initiatief van de Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas (SCNZ) en wordt jaarlijks uitgereikt. De gemeente Zuidplas eert met deze prijs een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan cultuur in de gemeente Zuidplas. De winnaar krijgt een mooi aandenken en mag 850 euro toekennen aan een cultureel doel naar keuze binnen de gemeente.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.