Inschrijving 13e Lions Zuidplas rally geopend

Voor de 13de keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende CILGRO Lions Zuidplas rally op zaterdag 9 september 2023. De start en finish is wederom bij La Baraque. De inschrijving is reeds geopend.

Lionsclub Zevenhuizen organiseert dit jaar op zaterdag 9 september voor de 13de keer de CILGRO Lions Zuidplas rally. De opzet is dusdanig dat elke deelnemer een gezellige dag beleeft en met de deelname ook nog het goede doel ondersteunt. De inschrijving bedraagt €195,- per equipe van twee personen en bestaat uit een volledig verzorgd dagprogramma met lunch, borrel en buffetdiner, rally schild en twee deurstickers.

Commissievoorzitter Johan Hogervorst vertelt dat de focus een beetje verschoven is. “De CILGRO Lions Zuidplas rally gaat dit jaar weer terug naar de oorspronkelijke opzet, waarbij het accent ligt op die deelnemer die gewoon een gezellige dag wil beleven. Nadat aan het eind van de dag iedereen weer terug is en geniet van de muziek, het hapje en drankje, hebben we als nieuw onderdeel een veiling toegevoegd. We zijn erg benieuwd hoe dat gaat verlopen, met een paar leuke te veilen kavels”.

De volledige opbrengst van CILGRO Lions Zuidplas rally komt ten goede aan de goede doelen, zoals het Leger des Heils, de Zonnebloem, team Zeparo, maar ook Stichting Leergeld, Stichting Vaarwens, Zuidplas Helpt, 100Weeks en een uitje met de ouderen van Beth San en de Zevenster. Hogervorst: “Onze drive is er zijn voor anderen als het nodig is, zo brengen wij ons motto “We Serve” in de praktijk”.

Via www.lionsclubzevenhuizen.nl/rally kunnen de deelnemers zich inschrijven en is meer informatie beschikbaar.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.