Zie het Rode Kruis, dan zie je hulp… ook in Zuidplas!

Het Nederlandse Rode Kruis geeft hulp ver weg, maar ook dichtbij. Dag en nacht, 24 uur per dag, staan onze vrijwilligers klaar om te helpen. Bij leuke evenementen als de Autocross van Zevenhuizen en op de Willem-Alexanderroeibaan. Maar ook als het mis gaat staan we klaar om mensen op te vangen of de ambulance te helpen met onze speciaal getrainde noodteams.

Het Nederlandse Rode Kruis houdt van 11 tot 17 juni de jaarlijkse collecte in Zuidplas. Helpt u ons helpen? Geef aan de collectant of scan de QR-code!

Voor de training van vrijwilliger en onze rolstoelbus is geld nodig. Met de collecte kan het Rode Kruis hulp blijven bieden. Zo helpen we ouderen uit hun isolement met de telefoon-circel en trainen we vrijwilligers in reanimatie waardoor we Zuidplas een beetje veiliger maken.  Ook bedrijven kunnen het werk van het lokale Rode Kruis steunen. Zo doen de Goudse bedrijven Berg’s Bakery en David’s Gelato tijdens de collecteweek een donatie aan het Rode Kruis. Ook als bedrijf in Zuidplas een steentje bijdragen? Neem dan contact op met info@rodekruisgouda.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.