Cabaretière Isha van der Burg op 3 juni in het huiskamertheater van Mevrouw Boon

Op zaterdagavond 3 juni speelt de Rotterdamse cabaretière Isha van der Burg – deelneemster aan het Cameretten Festival – twee intieme voorstellingen voor maximaal 15 personen in het sfeervolle huiskamertheater van galerie Mevrouw Boon aan de Dorpsstraat 60 in Moordrecht, om 20:00 en 21:15.

In de voorstelling rekent Isha af met misogynie, musicals en metacabaret, maar nog het meeste met zichzelf. Laatste kaarten zijn te verkrijgen via www.mevrouwboon.nl. Daarnaast heeft Mevrouw Boon weer open huis voor kunstliefhebbers van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni, dagelijks van 12:00 tot 18:00.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl


Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.