Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre op Leefgoed de Olifant tijdens Pinksterweekend

Tijdens het komend Pinksterweekend is ieder van harte welkom bij de jaarlijkse Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre op het adembenemende terrein van Leefgoed de Olifant! Het Pinksterweekend zondag 28 en maandag 29 mei, belooft een feest te worden met een gevarieerd aanbod van kunst en cultuur. 

Van keramiek tot schilderijen, tekeningen, sieraden en prenten, de Kunst- en Cultuurmarkt Montmartre biedt voor elk wat wils. Een getalenteerde tekenaar is aanwezig om op verzoek portretten van bezoekers te maken, terwijl livemuziek de sfeer nog verder verhoogt.  Maar dat is nog niet alles! Om ervoor te zorgen dat u de hele dag kunt genieten van de markt, bieden wij ook een culinair programma in Franse stijl aan.  

Het evenement is open tussen 11:00 en 18:00 uur en men kan deelnemen aan een smakelijke lunch voor je en in de middag een heerlijk borrelarrangement. Na 18:00 uur
kan jij je, met je gezelschap, te goed doet aan onze Pinkster BBQ. 

Reserveer voor de BBQ bij Pinksteren BBQ, via www.leefgoed.nl Mis deze fantastische gelegenheid niet om de kunst- en cultuurmarkt van Montmartre te ervaren op het prachtige terrein van Leefgoed de Olifant. Ieder is van harte welkom! Beide dagen van 11:00 uur tot 18:00 uur Toegang tot de kunstmarkt, Montmartre, is gratis.

Pinksteren BBQ Zondag 28 mei

Heb je meer zin om eerste Pinksterdag ’s avonds wat leuks te doen?   Dat kan dan organiseren we een Pinkster BBQ met een aantal open vuren en natuurlijk een troubadour met liedjes rond het vuur. 

Tickets via www.leefgoed.nl 
aanvang 18:30 
einde 22:30 uur 
Menu: € 54,50


De organisatie vraagt een kleine aanbetaling bij reservering van € 25 p.p. De aanbetaling zal in mindering worden gebracht op je rekening. Restitutie is mogelijk bij annulering 5 dagen voorafgaand aan de reservering.

Leefgoed de Olifant vindt u op een steenworp afstand van Capelle aan den IJssel tussen de werkhaven van Ver-Hitland en Park Hitland aan de Groenendijk 325, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl


Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.