Samen aan de wandel: Avondvierdaagse Nieuwerkerk start 12 juni


Vanaf maandag 12 juni kan jong en oud weer 4 avonden meewandelen tijdens het grote Nieuwerkerkse wandelfestijn: De Avondvierdaagse!

De vierdaagse weet ieder jaar vele honderden Nieuwerkerkers aan het lopen te krijgen De organisatie van het wandelevenement, Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) zal met ruim 50 vrijwilligers ook dit jaar voor de vele wandelaars en ouders klaarstaan om er weer een grandioos feest van te maken.

Op maandag 12 juni staat de start gepland. Iedereen start vanaf het terrein van de voetbal vereniging. Woensdagavond is een “vrije avond” dan kunnen de kleinste wandelaars een avond rusten. Vrijdag de traditionele intocht met muziek, snoep en bloemen, Via Gladiola!

Inschrijven voor deze Vierdaagse kan op 9 en 10 juni in winkelcentrum Reigerhof, daar zitten vrijwilligers klaar voor de voorinschrijving. De inschrijfgelden worden niet verhoogd, voorinschrijving kost 6,00 euro en bij inschrijving op de 1e wandeldag wordt 7,50 euro in rekening gebracht.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.