Paaswandeling Nieuwerkerkse kerken in Lentezon

Op zaterdag 8 april verzorgden de kerken in Nieuwerkerk aan den IJssel een Paaswandeling. Tijdens deze wandeling werd op verschillende plaatsen in de gemeente het paasverhaal tot leven gebracht.

De eerste editie van de Paaswandeling vond in 2019 plaats en de organisatie wist toen al meer dan 300 wandelaars te binden. En ook tijdens deze editie, op deze stille zaterdag voor pasen, was het een drukte van belang waarbij het zonnige voorjaarsweer zorgde voor prima wandelweer.Tijdens de wandeling werden op diverse plaatsen gedeeltes van het Paasverhaal verteld, kon er onderweg gepuzzeld worden en konden ook kinderen meedoen met verschillende opdrachten.

(foto:’s : Kerken Nieuwerkerk aan den IJssel)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.