Plus actie: Sparen & uitpakken voor vrijwilligers Zuidplas Helpt

Vrijwilligers van Stichting Zuidplas Helpt  hebben de afgelopen weken actief meegespaard met de boodschappenpakket actie van de Plus supermarkt in winkelcentrrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. De inzet resulteerde in een grote hoeveelheid zegels zodat er maar liefst 254 pakketten zijn gespaard!

De pakketten zullen te goede komen aan klanten van de Voedselbank  in de gemeente Zuidplas. De vrijwilligers van Stichting Zuidplas bedanken de klanten van PLUS Te Kulve en het personeel van Plus voor de plezierige samenwerking.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.