Live Avond Project Hendrix in ´t Blok

Van jong tot oud, iedereen genoot zaterdag 11 februari in ‘t Blok van Project Hendrix. De band, met een Nieuwerkerkse zanger, speelde vol enthousiasme nummers van de legende Jimmy Hendrix. Niet alleen Nieuwerkerkers waren op dit optreden afgekomen, ook van buiten het dorp was er belangstelling voor Project Hendrix.


In het voorprogramma stond Vermilion Planes. Zanger Kevin schrijft zijn eigen nummers en brengt die samen met zijn ouders op het podium ten gehore. Zo zorgden ze zaterdag al meteen voor een mooie sfeer in jongerencentrum ’t Blok van Stichting ZO! Deze avond gemist? Kom dan 13 mei naar de volgende live-avond in ’t Blok. Dan komt de bekende band de IJzeren Maagden (ook weer met een Nieuwerkerker erin). In het voorprogramma zal de band Rising Revolution (Zuidplas) spelen. Meer informatie staat op www.stzo.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.