Live muziekavond in ´t Blok

Zaterdagavond 11 februari is er in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel, weer een live muziekavond. Dit keer met Project Hendrix. Deze band speelt nummers van Jimmy Hendrix zoals de naam al doet vermoeden. Project Hendrix is in 2017 opgericht door Jimmy Hendrix verslaafden uit Rotterdam en omgeving. De ambitie van project Hendrix is om bekende en minder bekende nummers vol overtuiging en energie neer te zetten.

De avond start met Vermilion Plains en is een nieuwe grunge band uit Nederland. De line up is best bijzonder want oprichter Kevin Klarenbeek speelt met zijn ouders Annemiek en Corr. Zij staan al twintig jaar op de planken en zijn oude bekende van ´t Blok. De teksten en muziek zijn door Kevin geschreven, zijn eigen leven was zijn inspiratiebron. De zaal gaat open om 20.00 uur en Vermilion Plains begint om 21.00 uur. De Entree is € 5,- Pinnen is mogelijk.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.