Deze week staking openbaar vervoer

Werknemers in het streekvervoer gaan de komende vijf dagen in staking, dit betekent voor onze regio dan ook dat de vervoersbussen van onder andere Arriva tot en met vrijdag niet of onregelmatig  zullen rijden.

Onderhandelingen tussen de werkgevers en vakbonden over een nieuwe cao liepen vorige week stuk waardoor nu opnieuw zal worden gestaakt.  Eisen van de vakbonden zijn een loon gelijk aan de inflatie en maatregelen om de werkdruk te verlagen.  Reizigers zullen de komende dagen de berichtgeving omtrent de landelijke staking goed moeten volgen en/of alternatieven zullen moeten verzinnen om van/naar werk of school te komen. Actuele reisinformatie vind je op de borden bij de haltes en bijvoorbeeld op 9292. De NS blijft volgens dienstregeling wel rijden.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.