Papiercontainers Dorrestein extra geleegd

foto: Ben Eikendal

De gemeente Zuidplas gaat deze zaterdag de  papiercontainers bij Winkelcentrum Dorrestein twee keer legen. Daarnaast wordt er nog een extra controle gedaan op bijplaatsingen en indien nodig worden deze verwijderd. Op deze manier hoopt de gemeente te voorkomen dat de containers overvol raken.

Eerder plaatste de gemeente  op de parkeerplaats achter het winkelcentrum iedere zaterdag zeecontainers waar inwoners oud papier en karton konden brengen.  In december verving men dit systeem door het plaatsen van ondergrondse papiercontainers, dit leidde in het eerste weekend van januari in een heus papier infarct doordat de containers niet waren opgewassen tegen de hoeveelheid oud papier. De rommel die ontstond leidde tot veel verontwaardigde reacties op de lokale social media. 

Kopfoto: Ben Eikendal/FB

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.