Zo klinkt de Top 2000 in Zuidplas

Het is kerst dus traditiegetrouw ook weer de start van de Top 200 op Radio 2. En het zal weinig verrassend zijn, Bohemian Rhapsody van Queen staat opnieuw op nummer één in de landelijke lijst. Maar hoe stemde Zuidplas?

Niet alleen landelijk maar ook in Zuidplas bezet Queen de eerste plaats in de ranking gevolgd door Danny Vera. Vorig jaar waren in Zuidplas de rollen omgedraaid, Danny Vera  met Roller Coaster kreeg toen de meeste stemmen.

De top tien in Zuidplas

1. Queen – Bohemian Rhapsody
2. Danny Vera – Roller Coaster
3. Eagles – Hotel California
4. Billy Joel – Piano Man
5. Pink Floyd – Wish You Were Here
6. Led Zeppelin – Stairway To Heaven
7. Pearl Jam – Black
8. Boudewijn de Groot – Avond
9. Deep Purple – Child In Time
10. Coldplay – Fix You

De NPO Radio 2 Top 2000 is één van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen vanaf eerste kerstdag 00.00 uur tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2. Traditiegetrouw zal de nummer 1 op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling te horen zijn.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.