Spetterend live optreden door Cradle FC in ‘t Blok 

Op zaterdagavond 26 november j.l. speelde Cradle FC (voorheen Cradle) eindelijk weer in Jongerencentrum ‘t Blok. De band met (oud) Nieuwerkerkers speelt post-punk alternatieve Indie- noise. Zij konden, na 3 jaar corona beperkingen, weer optreden voor een enthousiast publiek. 

Er waren ongeveer 40 gasten die avond van jong tot oud. De sfeer was gezellig en men kon genieten van de creativiteit, zang en gitaarkunsten van Johan, Henk met de basgitaar en Peter, zwetend achter het drumstel. Cradle FC speelden in 2 sets. Mede door de gemoedelijke sfeer dansten Johan en Peter aan het einde van hun optreden nog even met een paar mensen door de zaal. Een zeer geslaagde avond dus die smaakt naar meer!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.