Datum lampionnenoptocht Zevenhuizen bekend: zaterdag 28 januari

Foto: Stichting Oranje Zevenhuizen

De datum voor de lampionnenoptocht in Zevenhuizen is bepaald: zaterdag 28 januari 2023. Alle kinderen uit Zuidplas tot 12 jaar kunnen meelopen met deze sfeervolle en gezellige wandeling. Schrijf snel in je agenda en houd deze avond vrij.

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona is een uitleg wellicht op zijn plaats. De Lampionnenoptocht is een avondwandeling voor kinderen en hun (groot-)ouders. Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert deze feestelijke optocht in principe elk jaar rond de verjaardag van Prinses Beatrix. Alle deelnemers mogen verkleed komen en kunnen daarmee een leuk prijsje winnen. Ze krijgen onderweg wat lekkers. Het is een gezellige wandeling die je niet wil missen.

Thema

De lampionnenoptocht in Zevenhuizen sluit altijd aan bij het prentenboek van het jaar. In 2023 is dat ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Jij komt toch ook naar dit feestje? Schrijf 28 januari alvast in je agenda en bedenk hoe je passend bij dit thema verkleed kunt gaan. Misschien win jij dan wel een leuke prijs! Dus bekijk en lees het boek en zoek alvast een bijpassende outfit uit.

Praktische informatie

Wat: de leukste optocht van Zuidplas

Datum: zaterdag 28 januari 2023

Tijd: vanaf 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur

Plaats: vertrek Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen

Voor wie: kinderen tot 12 jaar en hun begeleiders

Stichting Oranje Zevenhuizen

Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert de lampionnenoptocht ieder jaar. Meer informatie over Stichting Oranje Zevenhuizen en de activiteiten is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.

foto: Foto: Stichting Oranje Zevenhuizen

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.