Halloween avond Dalenbuurt druk bezocht

Naast de jaarlijkse Nieuwerkerkse Halloween Optocht organiseren steeds meer buurten een eigen Halloween avond zo ook weer in de Dalenbuurt. Daar liepen zaterdagavond 29 oktober er vele kinderen door de straten en waarbij diverse woningen de keuze was “trick or treat”. 

De initiatiefnemers Colinda Both en Danielle Kemp zagen de aanmeldingen de afgelopen dagen al flink oplopen en nadat er steeds meer buurtbewoners besloten zich aan te sluiten bij dit lokale initiatief kon deze avond niet anders dat 1 groot succes worden. En een succes werd het! Ruim 100 kinderen verkleed als spook, heks of geest namen deel en genoten griezelig van deze avond.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.