Montessorischool verwelkomt de herfst, schenkt KiKa cheque en wordt zelf ook verrast

De Montessorischool verwelkomde deze week op bijzondere wijze de herfst in het Tiny Forest in Nieuwerkerk ad IJssel. Tijdens de Wonderwoud Seizoenswissel werd namelijk nog even teruggeblikt op het grootse Zomerfeest voor ouders en leerlingen dat afgelopen juli voor het eerst sinds corona weer plaatsvond.

De leerlingen hadden er voor gekozen een gedeelte van de opbrengst van het feest te schenken aan KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Onder belangstelling van ouders overhandigde de Kinderraad een cheque aan KiKa-vrijwilliger Gerard ter waarde van maar liefst € 950,- . Gerard lichtte toe waar KiKa het geld aan zal besteden en bedankte ouders en kinderen hartelijk voor deze fantastische opbrengst.

Tot verrassing van de Kinderraad was er nog een tweede cheque met eenzelfde bedrag, bestemd voor de school zelf. Voor dit bedrag zal het schoolplein worden opgeknapt. Een mooie afsluiter van de zomer en een goed begin van de herfst voor KiKa en de Montessorischool!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.