Zaterdag 17 september: Vlootschouw Nieuwerkerk aan den IJssel

De Vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel keert terug! na 2 jaar corona stilstand is de organisatie er klaar voor om op zaterdag 17 september weer een groots spektakel te brengen op en langs het water. Het thema van deze vlootschouw zal zijn : Vrijheid.

Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse optredens plaatsvinden. De Vlootschouw hoopt weer veel publiek te trekken door te trakteren op een gevarieerd aanbod van vele optredens.

Na de start om 13:00 uur verzorgt Sportstichting Zuidplas diverse spelletjes waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. Om er een echte vlootschouw van te maken verwacht men ook dit jaar wederom veel deelnemers met een bootje in het water. Voor de mooiste boot en mooiste versierde huis is dit jaar ook weer een prijs te winnen.

Naast het Shantykoor “De Moordtzangers” zijn er dansoptredens van eXplosiondance en Rend dance. Naast optredens van Afslag 9, en diverse DJ’s zullen er ook modelboten aanwezig zijn. Bij diverse kramen zullen er vele snacks verkocht worden. Het avondprogramma zal onder andere bestaan uit 2 grootse lasershows van RDV-Laserevents. Dit grootse evenement wat steeds meer publiek trekt uit niet alleen de Zuidplas wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Stichting Evenement in samenwerking met SportStichting Zuidplas. De prijzen zullen uitgereikt worden door de Burgemeester Weber en Kinderburgemeester Thomas Schouten.

Lasershow 2018.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.