Westernruitersportzaak EURO-HORSE opent winkel in Moordrecht

Op donderdag 1 september opent EURO-HORSE western riding supplies de deuren van hun eerste fysieke westernstore aan de Ambachtweg 39 in Moordrecht. EURO- HORSE bestaat al sinds 1998 en is een van de bekendste westernstores van Nederland.

De basis is een magazijn/showroom in Montferland en 3 showwagens waarmee ze o.a. door Nederland, België en Duitsland rijden voor ‘on-the-road’ sales en het op locatie aanmeten
van westernzadels. Daarnaast zijn ze met hun mobiele winkel te vinden op grote westernsportevenementen en wedstrijden in binnen- en buitenland en hebben ze een uitgebreide webshop. Het bedrijf wordt gerund door een team van 5 bevlogen mensen: Evelien Lalesse-Velthuis (oprichtster), Dominique van Buuren, Martin Lalesse, Sanghita van Buuren-Biharie en Nathan Konshak. Allen hebben ruime ervaring in de westernsport.

Dominique van Buuren, is een van de eigenaren van EURO-HORSE: “Met de opening van een fysieke winkel in de randstad kunnen we nóg meer klanten blij maken. Niet elke westernruiter bezoekt de shows waar onze pop-up store te vinden is en de drempel is lager dan wanneer we aan huis komen. Ook weten we dat onze klanten het fijn vinden om een
product zelf te ervaren: wanneer je op zoek bent naar westernlaarzen, dan wil je die graag eerst even passen. Ons assortiment bevat meer dan 2000 artikelen. Er is dus ruime keuze. Omdat tijdens winkelopeningstijden altijd een van onze specialisten aanwezig is kunnen wij onze klanten ook voorzien van een goed advies of inspiratie.”

Niet alleen voor cowboys (en cowgirls)
De winkel is gespecialiseerd in de westernruitersport, maar biedt ook tal van artikelen voor de overige paardensportdisciplines. Denk daarbij aan verzorgingsproducten, dekens, beenbescherming, stalbenodigdheden en voedingssupplementen.

Naast inspiratie en advies over de verschillende producten kun je in de winkel ook terecht voor reparaties aan westernzadels en tuigage, het shapen (in juiste vorm brengen) van westernhoeden en het ophalen van bestellingen. Ook is het mogelijk om tijdens een zadelpasconsult gebruik te maken van de rijhal van Bouwmeester Reininghorses, welke op 4 minuten afstand gelegen is.

Openingsactie
De eerste 100 klanten ontvangen bij aankoop een toffe goodiebag én ze maken kans op een cadeaubon van € 100 (1x), € 20,00 (4x) of € 5,00 door te grabbelen in de grabbelton. ALTIJD prijs!

Locatie
De winkel ligt op het bedrijventerrein ’t Ambacht, vlakbij de op- en afrit van rijksweg A20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht) en is dus uitstekend bereikbaar. Het huidige magazijn van
EURO-HORSE in Beek verhuist na de opening naar de nieuwe locatie in Moordrecht, maar blijft op afspraak beschikbaar voor onder andere het ophalen van de Mayo Paardenmatrassen en MTG. Kijk voor actuele openingstijden op www.euro-horse.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.