Nesselande is er bijna klaar voor: Culinesse 2022

Er wordt dezer dagen al hard gewerkt om het festivalterrein tiptop in orde te maken zodat aanstaande donderdag 25 augustus Culinesse 2022 kan starten in het Oeverpark in Rotterdam Nesselande. Na twee jaar corona stilstand pakt de organisatie van dit evenement extra groot uit.

De tiende editie zal wederom grote namen bevatten zoals Nielson, Candy Dulfer, Krezip (Donderdag), Van Dik Hout, Davina Michelle, Chef Special (Vrijdag) en Nick en Simon, Alain Clark, Anouk op zaterdag. Het belooft een hele bijzondere editie te worden, aldus Stichting CuliNESSE.

De bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard ook geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande. Culinesse is vrijwel uitverkocht (https://culinesse.nl/tickets/), wel worden er via diverse platforms zoals facebook kaartjes aangeboden.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.