Nagenieten van de zomer tijdens de drie evenementzaterdagen van Mediterraans Moordrecht

Zit je zomervakantie er (bijna) op? Niet getreurd, want de evenementenperiode tijdens Mediterraans Moordrecht gaat juist van start! Op 20 augustus, 27 augustus en 3 september vinden in de historische dorpskern van Moordrecht drie bruisende zaterdagen met mediterraans thema plaats, tijdens welke jong en oud nog even lekker kunnen nagenieten van de zomer. Dus stap op je fiets en kom naar Moordrecht, het mediterraanse dorp aan de Hollandsche IJssel!

20 augustus: officiële opening en Mini Montmartre

Op zaterdag 20 augustus om 10:30 uur hijst wethouder Frans Klovert op het Kerkplein de vlag en geeft het officiële startsein voor de evenementenperiode van Mediterraans Moordrecht. Diezelfde dag vindt Mini Montmartre plaats, waarbij kunstschilders en artiesten neerstrijken in de historische dorpskern en demonstraties geven. Kinderen kunnen meedoen aan een creatieve workshop op het Vleerplein (graag vooraf via de website aanmelden). Om 20:00 uur wordt de dag afgesloten met een mediterraans carillonconcert op het Kerkplein.

27 augustus: Teatro del Sol

Houd je van temperament? Dan is dit jouw dag! De straten in de historische dorpskern vullen zich met toneelspelers, dansers en muzikanten tijdens Teatro del Sol, op een dag vol expressie en vrolijkheid. Wil je even aan de drukte ontsnappen? Speel dan op het verborgen Vleerplein een potje schaak.

3 september: bric-à-bracmarkt

Mediterraans Moordrecht sluit op 3 september af met een Franse snuisterijenmarkt in de (voor)tuinen van bewoners van de Dorpsstraat. Struin gezellig rond, luister naar livemuziek en geniet nog even lekker na van de zomer.

Meer weten?

Check www.mediterraansmoordrecht.nl voor tijden en nog meer evenementen.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.