Glasvezelcampagne in Nieuwerkerk voor supersnel en stabiel internet en haarscherpe tv

De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen voor het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze dino kondigt een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met snel en stabiel internet via glasvezel. DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in Nieuwerkerk. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

´Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. Thuiswerken, studeren, streamen, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt allemaal steeds gebruikelijker. We zien de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom zijn we blij dat ook Nieuwerkerk aan den IJssel toegang krijgt tot het netwerk van de toekomst,’ aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Netwerk.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen op deltanetwerk.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden inwoners zich vóór 13 juli 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

(Online) informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg
van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op:

  • Donderdag 2 juni 2022 in het Kerkelijk Centrum aan de J.A. Beijerinkstraat 53
  • Dinsdag 7 juni 2022 in het Kerkelijk Centrum aan de J.A. Beijerinkstraat 53
    .

Meer informatie is te vinden op deltanetwerk.nl. Ook is er een online een informatieavond. Op dinsdag 31 mei vanaf 19.30 uur kan iedereen deze bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via deltanetwerk.nl

Wie is DELTA Netwerk?
DELTA Netwerk is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 950.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand zo’n 20.000 adressen bij.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.