?????? & ???? ?? ?????? !

Koningsdag met o.a. Wolter Kroes

KONINGSNACHT, dinsdag 26 april

Onze eerste koningsnacht in het nieuwe Muller&Co beloofd een feestelijke bedoeling te worden en wij hebben er zin in. Aan de vooravond van de meest oranje dag van het jaar komt DJ Rob XLR de zaak op zijn kop zetten. Vier met ons de verjaardag van onze koning en warm je vast op voor koningsdag. De tafels en stoelen gaan vanaf 21:00 uur aan de kant en we hopen iedereen op de dansvloer te zien. 

KONINGSDAG, woensdag 27 april

Dit jaar ontkurken we de wijnen, tappen we de bieren en proosten onze bitters met niemand minder dan Zanger Hans (hรฉt Rotterdamse feestnummer), Yves Berendse (jong talent in de Nederlandse popscรจne) en de man die geen introductie nodig heeft: Wolter Kroes. Natuurlijk genieten jullie ook van verschillende djโ€™s om de sfeer er in te houden. We vieren feest vanaf 13:00 uur en tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de bar in Muller&Co. Wij zorgen voor de nodige versnaperingen, jullie nemen de mooiste oranje outfits mee voor het feest van jaar!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.