Jan Willem Schuurman (Lijsttrekker ChristenUnie/SGP) geeft taart aan vrijwilligers van de NPV

Vrijdagochtend 4 maart brachten de lijsttrekker en raadslid Willem-Jan Verdoes van ChristenUnie/SGP een bezoek aan vrijwilligers en de voorzitter van NPV (Nederlandse
Patiëntenvereniging) Zuidplas. Ze kwamen niet met lege handen. Als blijk van waardering werd een taart overhandigd. Hierin worden alle vrijwilligers en mantelzorgers gewaardeerd in Zuidplas!

Lijsttrekker Jan Willem Schuurman: “Onze samenleving kan niet zonder onze vrijwilligers en mantelzorgers. Zij zijn van onschatbare waarde. Wij proberen dat nu met een klein iets als een taart, maar dat is nog veel te klein uitgedrukt. Geweldig dat deze vrijwilligers klaar staan voor onze ouderen en kwetsbare inwoners. Wat ChristenUnie/SGP betreft zien we samen om naar ouderen en kwetsbaren in onze dorpen. Dat is de kracht van samen! Dat ieder mens van waarde is, kunnen we in deze tijd niet genoeg benadrukken.”

Ook voorzitter van NPV Zuidplas, Dico Bac was aanwezig. Hij vult Jan Willem Schuurman aan: “Als NPV willen we benadrukken dat alle inwoners bij ons welkom zijn. We zetten ons in voor de zorg voor het leven. Ieder mens in waardevol en willen we ook ondersteunen in waardig ouder worden. We bieden thuishulp, of een steuntje in de rug aan hen die het nodig hebben. Denk aan jongeren, gezinnen en ouderen. We zijn ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ook jongeren mogen zich zeker aanmelden! We willen de komende jaren ons ook meer gaan richten op (eenzame) jongeren en gezinnen in onze gemeente. Wat zou het geweldig zijn als we jongeren voor jongeren kunnen inzetten!

NPV-afdeling Zuidplas zet zich in voor de zorg voor het leven. Dit doen we door middel van het organiseren van thema-avonden, maar ook door praktisch de handen uit de mouwen te steken. Zij bieden namelijk thuishulp voor iedereen, ongeacht iemands achtergrond, geloof of wat dan ook. Voor meer informatie kunt u naar de volgende: https://www.npvzorg.nl/afdelingen/zuidplas/.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.