Bibliotheek Nieuwerkerk organiseert een Coderdojo

Het mag weer! Op zaterdag 19 februari a.s. organiseert de Bibliotheek een Coderdojo. Wat is een CODERDOJO? Een gezellige “club” waar je kan kennismaken met programmeren, games maken, een robot aansturen of het bouwen van een website.

En er is nog veel meer wat je kan ontdekken.De CODERDOJO wordt 1 x per maand georganiseerd in de bibliotheek van Nieuwerkerk aan den IJssel door een enthousiaste groep van vrijwilligers.Naast het leren programmeren is de Dojo een plek waar je met elkaar nieuwe dingen kan maken en waar je samen alles uitprobeert.Dus ben je tussen de 8 en 17 jaar? Jongen of meisje? Beginner of gevorderd?Wij hebben de materialen beschikbaar en alles verder voorbereid. Enne……..voor een (klein) hapje en een drankje wordt gezorgd.Er zijn alleen nog enkele (gratis) tickets beschikbaar voor sessie 1 (van 10.00 – 11.30 uur). Inschrijven kan via DEZE LINK.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.