Powerwalking-club Nieuwerkerk start met nieuwe lessen

De Powerwalkingclub Nieuwerkerk start dinsdag 15 februari om 19:30 uur met nieuwe reguliere lessen. Onder begeleiding van de enthousiaste powerwalktrainer Antoinette Weeda zal in  een gezellige sfeer worden gewerkt aan conditie en kracht.

En wat zo gaaf is, is dat de club dan 6 dagen in de week reguliere powerwalk-lessen kan aanbieden. Je kunt wekelijks op dinsdag en maandelijks op zaterdag deelnemen in Nieuwerkerk aan den IJssel en op de andere dagen in Nesselande. Proefles is gratis. De zondag is een rustdag. Powerwalking is lopen op tempo (6- 7,5 km pu) met spierversterkende oefeningen tussendoor.

En ben je nog geen lid, en wil je liever niet in een reguliere les starten? Doe dan mee doen met de beginnerscursus Powerwalking. Deze organiseert men weerr,  dit keer op 1 maart in Nieuwerkerk ad IJssel. Meld je aan via https://powerwalkingclub.com/…/nieuwerkerk-aan-den-ijssel/.

Wie ken jij die net wat sneller wil lopen dan wandelen? Hardlopen niet haar / zijn ding is. En die net zo enthousiast zou kunnen worden als wij worden van powerwalking? ??‍♀️??‍♂️

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.