Nieuwerkerkse gymleraar Daan hit op TikTok

De Nieuwerkerkse gymleraar Daan Verver is een rage op TikTok. Dagelijks weet hij met zijn grappige filmpjes zijn ruim 143.000 volgers te bereiken. En dat was reden voor het Jeugdjournaal om een reportage te komen maken in Nieuwerkerk.

De kinderen van basisschool de Wingerd in Nieuwerkerk aan den IJssel vinden het maar wat leuk, hun eigen gymleraar Daan die filmpjes maakt, geïnspireerd door grappige situaties die tijdens de gymlessen voorkomen. Daan doet de leerlingen na, dit in de vorm van m door hemzelf verzonnen typetje Ritchy. Naast grappige filmpjes deelt Daan ook sporttips. En als het aan de kinderen van de Wingerd ligt, dan gaan veel meer leraren TikTokken.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.