Het Oud-Kanaaltje is voor de komende editie op zoek naar schoolfoto’s

WEET JE NOG…… De Chr. Koningin Wilhelmina Mavo!De school aan de Van Beethovenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel nam een prominente plek in. De school opende haar deuren in 1964, toen nog wel in een noodgebouw maar in 1971 werd het stenen gebouw geopend.

Het Oud-Kanaaltje is voor de komende editie op zoek naar schoolfoto’s (met namen) en leuke kleine verhaaltjes/herinneringen van oud-leerlingen en natuurlijk van oud-onderwijzers. Doe je ook mee? Foto’s (met namen) en leuke herinneringen kunnen gemaild worden naar info@oud-kanaaltje.nl of afgegeven worden aan de Parallelweg-Zuid 29. Je kunt ook contact opnemen via 0180 322305 Samen maken we er een bijzondere uitgave van!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.