Uniek thuis mysterie voor het hele gezin tijdens de feestdagen

De in Nieuwerkerk aan den IJssel woonachtige Leontien Harsma ontwikkelde eerder samen met haar zus een thuis-mysterie spel voor gezinnen met als doel: verbinding onderling versterken en meer oog voor elkaar hebben. En zeker tijdens de feestdagen kan een uniek thuis mysterie zorgen voor leuke belevenissen tijdens de (verlengde) kerstvakantie en/of als eerste hulp tijdens thuisquarantaine.

Nu alle binnenspeelplaatsen, bioscopen, zwembaden en andere uitgaans momenten ivm  de lockdown onmogelijk zijn is moet men het alternatief nu thuis zoeken. Een familiespel kan daarin een welkome afleiding zijn. Het thuis mysterie bestaat uit 5 enveloppen vol puzzels om op te lossen en codes te kraken. Het gezin waant zich Team X en alleen door écht samen te werken kan het mysterie ontrafelt worden.

“In een tijd van tablets, telefoons en drukte kunnen wij het verbinden, onderling versterken en meer oog hebben voor elkaar goed kunnen gebruiken” vertelt Leontien. “ Verbinding binnen een gezin is overigens heel erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en daardoor de manier waarop het terecht komt in de samenleving¨.

Om nog tijdens de feestdagen te kunnen genieten van dit thuis mysterie moet men er snel bij zijn. Na het bestellen van dit spel wordt deze door Leontien (dus geen DPD of Post-NL) zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd, zelfs op eerste kerstdag voor 12:00 uur !!

Voor meer informatie kijkt u op de website: www.soek-familiespel.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.