December actie Stichting Zo! zorgt voor kerstsfeer en saamhorigheid in de straten van Zuidplas (foto en video)

De kerstbomen actie van Stichting Zo! is ook dit jaar weer warm ontvangen. Binnen enkele uren waren vorige maand alle gratis kerstbomen aangevraagd. Daaruit blijkt dat inwoners wel zin hebben in wat saamhorigheid in de straten.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. Met de aanmelding voor het december straatfeest neemt men dus ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk buren te enthousiasmeren en te betrekken om samen aan de slag te gaan. Om daarbij te helpen kreeg men bij de kerstboom een versierpakket. Met gluwijn, kleinschalige straatactiviteiten en zelfs een kerstman gingen inwoners aan de slag.

Op onze dorps facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker plaatsen vele Nieuwerkerker foto’s van deze kerstboom actie, hieronder een samenvatting in beeld. waaronder Valkendaal, Sterremos/Haakmos, Hunze, Havikskruid, Julianastraat, Vecht, Beethovenlaan, Timane, Vinkendaal, Sprreuwendaal en meer….

Onderstaand een foto en video impressie:

Timane (Essezoom laag)
Bospolderstraat
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.