vv Nieuwerkerk sluit kleedkamers na officiële waarschuwing gemeente Zuidplas

De gemeente Zuidplas heeft na een controle afgelopen weekend bij  VV Nieuwerkerk, de voetbalvereniging een officiële waarschuwing doen uitgaan. De club zou onvoldoende de door de overheid  opgelegde corona maatregelen naleven. De officiële waarschuwing in de vorm van een beschikking betekent dat bij een herhaling van het overtreden van maatregelen er een dwangsom kan komen van minimaal 5.000 Euro. 

Omdat de vereniging wil voorkomen dat men in herhaling valt en  het risico op de dwangsom zo klein mogelijk wil houden zijn enkele maatregelen genomen laat het bestuur weten. Zo blijft de kantine, de kleedkamers en de kantine gesloten en zullen scheidsrechters en spelers van zowel de thuis als de bezoekende teams in wedstrijdtenue naar het sportpark moeten komen omdat er geen gelegenheid tot omkleden is. De wedstrijden gaan wel door, echter zonder publiek. Het bestuur laat weten de maatregelen te betreuren: ¨De maatregelen hebben we genomen omdat we als bestuur van mening zijn dat we de huidige door de overheid opgelegde Corona Maatregelen niet afdoende kunnen handhaven¨.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.