Sporthal Schenkel (Capelle aan den IJssel) opnieuw vaccinatie locatie

Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel zal vanaf januari opnieuw gebruikt worden als priklocatie, deze keer voor de booster prik, dit meldt Radio Capelle. Sporthal Schenkel was van maart tot september dit jaar ook een priklocatie. 

Vanwege het teruglopende aantal afspraken ging Sporthal Schenkel als vaccinatie locatie in september dicht. Nu gaat de GGD de booster prik campagne uitzetten in de sporthal, omdat Wijkcentrum Schollevaar alleen ingezet wordt voor de eerste en tweede vaccinatie.  Vanaf 1 januari worden de voorbereidingen getroffen voor de booster prikken, maar zal er nog niet gelijk geprikt worden.

GGD Hollands Midden liet eerder deze week weten dat inwoners van Zuidplas voor het einde van het jaar terecht kunnen  op een nieuw op te zetten testlocatie binnen de gemeente Zuidplas. Eerder werd sporthal De Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den Ijssel tijdelijk ingericht als vaccinatie locatie. waar deze haat komen en of er ook een mogelijkheid binnen Zuidplas komt voor de (booster) vaccinatie is nog niet bekend.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.