Cadeautjes voor minima gezinnen

Op woensdagmiddag zijn de discopieten en gouden bakpiet voor de stichting Cupcakes voor Kids al dansend de verschillende dorpen van Zuidplas in getrokken. Dit om cadeautjes en wat lekkers te bezorgen bij de kinderen welke bekend zijn bij de cadeaukast. Normaal gesproken zou er een sinterklaasfeest gehouden worden, maar dat was onder de huidige omstandigheden niet verantwoord.

Daarom zijn de pieten net als vorig jaar de cadeaus bij de voordeur van de kinderen af gaan leveren. Wat voor sommige natuurlijk best wel spannend is, als er opeens 1 of 2 pieten aan de deur verschijnen die voor jou langskomen. Maar het ijs was snel gebroken als ze zagen dat de bezorgpiet speciaal voor hun cadeaus kwam brengen.

Later kwamen er via het Whatsapp account van de stichting allerlei berichtjes, met foto’s en filmpjes binnen van blije kinderen die hun cadeaus aan het openen waren. De stichting wil dan ook al onze sponsors en donateurs van de cadeaus bedanken, want zonder deze bijdragen hadden we dit niet kunnen organiseren. En voor de rest bleef het nog een tijd onrustig in de Zuidplas, want de discopieten gingen gewoon door met dansen op straat toen ze bij alle kinderen waren geweest.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.