Huis van Sinterklaas Oude Dorp verwelkomt eerste kinderen

Zaterdag 13 november konden kinderen voor het eerst een kijkje nemen in het huis van Sinterklaas. Zoals inmiddels groots bekend heeft de Goedheiligman zijn logeeradres dit jaar in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel gekozen.

Tijdens het bezoek aan het Huis van Sinterklaas, konden kinderen een aantal leuke spelletjes doen om te kijken welke skills je nodig hebt voor een Pietendiploma. Aan het einde krijgen zij niet alleen het Pieten diploma maar ook een leuke verrassing uit de zak van Sinterklaas. Ook konden kinderen naast kleurplaten ook een verlanglijstje in de brievenbus doen met vele wensen. Het huis van Sinterklaas is tot en met zaterdag 4 december te bezoeken op de woensdag en vrijdag. In verband met de corona-maatregelen is het maken van een afspraak noodzakelijk. Dit kan via onderstaande button.

plan - Het huis van Sinterklaas

Foto´s: met speciale dank aan Tamara Barning/Home of Impression.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.