Powerwalking Nieuwerkerk buitengewoon in beweging

De Nieuwerkerkse Powerwalkingclub loopt zowel letterlijk als figuurlijk  lekker. Wekelijks loopt de groep een powerloop door de mooie gebieden in Nieuwerkerk aan den IJssel, vaak in de avond, net nog in het licht en met een heerlijke intensiteit.

Powerwalking is lopen op tempo (6- 7,5 km pu) met spierversterkende oefeningen tussendoor. Groepsvibe van de lessen is heerlijk, leden zijn leuk trainers zijn enthousiast en de routes zijn gevarieerd en zo veel mogelijk door de natuur. Er wordt bijna dagelijks lesgegeven. Op doordeweekse dagen voor de reguliere en de gevorderde powerwalker en zaterdag alleen voor de gevorderde.

Wil je het powerwalken ook een keer ervaren, geef je op voor een proefles https://powerwalkingclub.com/…/nieuwerkerk-aan-den-ijssel/

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.